Wednesday 8 July 2015

8.7.2015 – 3. den: Nákupy a mužský pěvecký sbor


8.7.2015 – 3. den: Nákupy a mužský pěvecký sbor


 Dnešní program jsme zahájili společnou cestou komunitním minibusem s příjemným a upovídaným řidičem Ronym do sousedního Millbrooku. Zde jsme si prohlédli sídlo Point Europe Office, nakoupili v charitativním obchodě pár drobností.
Další naše kroky vedly za nákupy do téměř dvoutisícového Liskeardu. V obchodním centru ALDI, ne nepodobnému českému Lidlu, jsme nakoupili zásoby jídla na alespoň týden dopředu.
Kromě jídla nás také zajímala okolní krajina, protože jsme jeli kolem řeky Seaton s krásnými viadukty a hlavně zpět kolem oceánského pobřeží. To je poseto řadou nádherných chatiček, které již svým vzhledem vnáší do našich myslí klid, pohodu a odpočinek.
Odpoledne měl každý svůj program, na Johnem zapůjčených kolech dvě děvčata vyrazila na okružní jízdu, ostatní vyrazili na tůru.
Večer jsme využili pozvání Michelle na pravidelnou zkoušku zdejšího „pobřežního“ mužského sboru. Očekávali jsme skupinu cca 5 – 10 chlapů. Jaké ale bylo naše překvapení, když jsme uviděli sál zaplněný zhruba 50 chlapáky a uprostřed nich dirigent s nádherným hlasem.
Strávili jsme ve zkušebně skoro 1,5 h.
Celý den jsme pak zakončili stylově v místní „hudební“ hospůdce u Jack Daniels whisky.









No comments:

Post a Comment